Mrs. Brood's FotoPage

By: Sue Aden

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 25-Aug-2007 09:47 Email | Share | | Bookmark
(Madinah...here I come...)...مدينة منوّرة هنا يأتي أنا

faiz...mak tam n kak nas...
yeahhh...bergambo kiter wehhh...
pesal senyum lebar tu ekk???
View all 13 photos...
sampai ler sudah masanyerr...nak berangkat dah adek aden ke Madinah...gambo² ni diambik masa kat KLIA...err...suasananyer agak bercambur baur yer...emosi macam²...so...sila lerr menelusuri gambo² nih...(ntah btui ntah tak ayat aden tuh...cam pelik jer bunyik dier...) akakakakakak...


Sunday, 19-Aug-2007 09:09 Email | Share | | Bookmark
kenduri doa selamat...

parking moto...lebey kurang dewan makan laa...
ayah aden duk layan tetamu yang datang...
akak aden...pakcik leman ngan abang aden...
View all 7 photos...
Alhamdulillah...family aden baru jer selesai buat kenduri doa selamat untuk adik bongsu aden yang akan berangkat ke Madinah 25hb August ni utk sambung belajar...meriah sungguh la kenduri tuh...nak macam kenduri kawen pon ada jugak...ramei orang datang....tapi besa laa...family aden kalo buat kenduri kendara camni...insyaAllah...penuh ngan umat manusia...pendek kata...besh laa...kengkawan adik aden...jiran tetangga...orang surau...seme pakat² datang imarahkan majlis...moga² pemergian adik aden ke Madinah akan memberi manfaat utk diri dier dan semua orang...dan semoga dier selamat pergi menuntut ilmu dan selamat balik dgn ilmu yang dier belajar utk dipraktikkan...anyway...enjoy gambo² nih...salamzzz...


Saturday, 18-Aug-2007 09:02 Email | Share | | Bookmark
Fuji Film...

kotak dia...
testing² pandangan luar opis...
toyol atas speaker...
View all 4 photos...
heh...lama giler tak jengah fotopages nih...anyway...nak citer...bebaru ni...ciks hubby beli digital camera...aaa...elok gak la tuh...senang aden nak mengupdate gamba dalam fotopages ni lepas nih...b4 this nak kena tunggu scan gambo dari filem kemera besa...tu yg sampai skang ni tak masuk² gambor baru...ehehe...besh besh...boleh ler kengkawan aden rajin² diri jengah fotopages aden lepas ni ekk...salamz!!!


Tuesday, 28-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Melangkah setapak lagi...25/5/2002

kusyuk dengar penerangan tok kadi...
Ayah aden pulak kena dengar penerangan dari tok kadi...ehehhe
aku nikah akan dikau....
View all 12 photos...
Assalammualaikum kat kengkawan aden...sowi ler...aden ni tak sempat nak carik masa untuk upload gambo² kat sini...anyway...for those yang tak pernah tengok gambo aden kahwin dulu...kat sini aden uploadkan gambor² di sekitar majlis perkahwinan aden...


Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
terkenang semasa dulu...ehehe...

kenangan den bersama ciks akma
aden ngan ciks rosputey'
aden ngan ciks brood... :)
View all 6 photos...
yihaaa!!!...as'kum (wbth) semua...

ni 1st. time ni...aden menceburkan diri dalam bidang peng'foto'ran nih...dan sebagai mukadimahnyer...aden tampilkan (pehh...ayat skema sehh)...gambo kenangan dikala memasing belum berkahwin...single mingle tapi sudah berpunya gitu...gambo ni diambik ngan kamera ciks kumpugal...dan diserahkan pada aden masa aden beraya kat umah dier...ntah berapa tahun yg lalu...so...thanks ekk ciks kumpu...atas ehasan gambo nih...ehehe...gambo ni diambil masa perlawanan antara #ujang ngan sapa ntah...tak hengat...anyway...enjoyy!!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net